четвер, 18 жовтня 2007 14:50

Зіркові діти з пробірок (ФОТО)
5

Однією з найвідоміших прихильниць штучного методу запліднення зараз є "красуня" Джулія Робертс. Перший її досвід з пробіркою закінчився появою на світло двійнят - хлопчика Фіннеаса Уолтера і дівчинки Хейзел Патриції. А в 39 років Джулія народила і третю дитину - сина Генрі Данієля.

Інша зірка кіноекрану, Джуді Фостер, обох своїх синів - Чарлза і Кіта - народила після візиту до фахівців з штучного запліднення.

43-річна зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс в шлюбі з актором Девідом Аркеттом провела на світ другу дитину теж завдяки медикам.

До послуг сучасних технологій в області запліднення вдалася і французько-канадська поп-діва Селін Діон, яка народила хлопчика Рене-Чарльза в свої 32 від вже старкуватого чоловіка Рене Анжеліла.

Також саме завдяки пробірці нарешті став справжнім, кровним татком і "хрещений батько" Аль Пачіно. Його 50-річна кохана актриса Беверлі Д"анджело провела на світ близнят Олівію Роуз та Антона Джеймса, коли Пачіно було за 60.

"Жизнь"
Зараз ви читаєте новину «Зіркові діти з пробірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути