вівторок, 27 березня 2007 05:57

Жіноче лібідо почали стимулювати за допомогою пластира

Після апробації по медичному розпорядженню Європейського агентства лікарських засобів, початою в червні минулого року, "пластирі бажання" стануть доступні на цьому тижні в деяких країнах ЄС.

Не дивлячись на численні відмінності, порівняння з віагрою не уникнути. Проте жіночий стимулятор "Intrinsa" – це не пілюля, а пластир. Його винайшли на десять років пізніше за знамениту блакитну пігулку. Якщо віагра спрощує фізіологічний процес ерекції, "Intrinsa" впливає на ментальні механізми, що викликають бажання.

Медикамент випускається в простій упаковці, як було спочатку і з віагрою. Європейське агентство озволило його застосування "для лікування жінок, у яких була видалена матка і яєчники і які не мають ні думок, ні бажань сексуального характеру, якщо це призводить до неспокою". Він розповсюджуватиметься тільки по рецептах.

Проте фахівці, наприклад, гінеколог Джон Стад з лондонського Hospital Chelsea and Westminster, схоже, переконані, що "Intrinsa" піде по стопах свого чоловічого попередника. Стад вчора в інтерв"ю The Times сказав, що у нього немає "анінайменшого сумніву" в тому, що жіночі пластири стануть продавати "з-під прилавка" молодим жінкам, що використовують його просто для розваги.

"Нарешті у жінок з"явиться щось для вихідних, – додає спеціальний кореспондент Пилип Ходсон. – Це перший лікарський засіб, що впливає на жіноче лібідо", повідомляє Inopressa.ru

Зараз ви читаєте новину «Жіноче лібідо почали стимулювати за допомогою пластира ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути