понеділок, 02 липня 2007 11:01

Жінку-оператора розрізало міксером на київському хлібокомбінаті

На одному зі столичних хлібокомбінатів трагічно загинула жінка-оператор промислової тістомісилки. Це трапилося в минулу середу серед робочого дня.

На підприємтсві кажуть, що трагедія сталася з вини самої ж потерпілої, мовляв, вона зняла з пристрою захисну сітку і, не вимкнувши міксер, почала зчищати тісто з його стінок. Несподівано вона підсковзнулася і впала в ємність з липким тістом. Жінку  затягнуло всередину і розполивинило метровими гострозаточеними лопатями.

За словами співробітників комбінату, все сталося настільки швидко, що допомогти нещасній ніхто не встиг - робочі місця знаходяться на великій відстані, тому добігти і швидко вимкнути устаткування ніхто не встиг.

Керівництво комбінату від коментарів утримується, посилаючись на відсутність висновків спеціальної комісії, яка і встановить, як класифікувати ЧП: нещасний випадок на виробництві або халатність.

За словами співробітників підприємства, місце, де трапилася трагедія, зараз опломбоване, а тісто, в якому загинула жінка, - утилізували, пише "Сегодня".




Зараз ви читаєте новину «Жінку-оператора розрізало міксером на київському хлібокомбінаті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути