Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 16:54

Жінки-поліцейські в Німеччині одягнуть "спецбюстгальтери"

Усі поліцейські Німеччини жіночої статі на додаток до стандартної екіпіровки отримають бюстгальтери, які допомагають не постраждати від пострілів, повідомляє Bild. Протягом двох місяців в обстановці строгої секретності проводилися випробування бюстгальтера, і тепер він готовий до масового використання.

"Вони можуть врятувати життя", – говорить 34-річна Кармен Кібат, офіцер поліції, яка займається питаннями координації у федеральному управлінні поліції Гамбурга.

Саме вона організувала по всій країні акцію "спецбюстгальтер". Кармен Кібат вважає, що "звичайні бюстгальтери є ризиком з погляду безпеки".

Якщо куля потрапить у бронежилет, під яким надітий бюстгальтер з металевими і пластиковими частинами, поранення можуть бути досить серйозними. За словами Кібат, "спецбюстгальтер виробляється тільки з таких матеріалів, як поліестр, бавовна, поліамід або еластан. Бретелі свідомо зроблені міцнішими і м"якшими, вони теж не містять металевих або пластикових елементів".

Цей особливий предмет туалету отримає кожна з трьох тисяч жінок-поліцейських, які беруть участь у затриманнях злочинців, супроводжують демонстрації, охороняють державний кордон або захищають населення від терактів. З 10 моделей бюстгальтерів, які проходили випробування, залишилося 4.

Вони будуть представлені в розмірному ряду від 70A до 95E і відрізнятимуться за складом тканини і моделями. На кожній моделі яскравими літерами нанесено слово Polizei – "Поліція". Отже, навіть в одній нижній білизні жінка-поліцейський демонструватиме, що вона при виконанні.

Кожна співробітниця поліції зможе замовити по три супербюстгальтери. Рюдігер Карстенс, прес-секретар федеральної поліції, сказав: "Ми стали піонерами, розробивши подібний вид жіночої білизни для наших співробітниць і показавши, що в поліції ФРН робиться все можливе для захисту здоров"я наших службовців", пишуть Версії.

Зараз ви читаєте новину «Жінки-поліцейські в Німеччині одягнуть "спецбюстгальтери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути