Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 11:01

Жінка зростом 70 см народила 45-сантиметрову дівчинку (ФОТО)

У США жінка-карлик зростом 70 см народила дівчинку зростом 45 см.

Зараз представники Книги рекордів Гіннеса з"ясовують, чи можна присудити Стейсі Херальд з міста Драй Рідж в штаті Кентуккі офіційне звання найменшої мами в світі.

33-річна жінка страждає генетичним розладом під назвою "недосконалий остеогенез", при якому кістки людини ламкі, легені слаборозвинути, і припиняється ріст.

Її перша дочка Кейтрі, що з"явилася на світ півтора роки тому, страждає на те ж захворювання. Ті пологи ледь не вбили Стейсі. Тому коли вона завагітніла вдруге, доктори настійно рекомендували їй зробити аборт. "Вони сказали, що при моєму розмірі, у міру росту дитина тиснутиме на легені і на серце, і ми обидва помремо", - говорить Стейсі.

Але вона вирішила народжувати. При власній вазі 23 кг вона під час вагітності набрала 9 кг "Я відчувала себе як картоплина з руками і ногами", - говорить Стейсі, яка прикована до інвалідного візка.

І ось недавно Стейсі народила дівчинку, якій дали ім"я Мекья. Причому дитина народилася без недосконалого остеогенезу. "Якщо подивитися на моє тіло - 70 см - і спробувати розмістити в нім дитину зростом 45 см - це фізично неможливо. От чому я думаю, що моя дочка - справжнє диво", - говорить Стейсі.

За її словами, вона не змогла б пройти через це без допомоги свого 25-річного чоловіка Уїла, майбутнього священика. "Я роблю з моєю дівчинкою все, що робить звичайна мати. Буде забавно, коли вона виросте більша за мене. Тому я її якомога частіше тримаю на руках, поки можу", - говорить Стейсі, повідомляє TheSun.

Зараз ви читаєте новину «Жінка зростом 70 см народила 45-сантиметрову дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути