Ексклюзиви
середа, 22 жовтня 2008 09:07

Жінка ледь не довела свою двомісячну дитину до смерті

Жінка жила з малям серед бомжів, годувала сирим молоком з печивом, а зароблені старцюванням гроші витрачала на горілку.

Не часто можна побачити таку дитячу кімнату. Замість іграшок тут - пляшки з-під алкогольних напоїв, замість чистих простирадл - старі брудні ковдри.

У таких умовах маленька Ангеліна жила від народження. Її мати немає ані постійного помешкання, ані роботи. На горілку собі та на молоко дитині заробляла жебракуванням.

Жанна Ахіджанян, керівниця відділу ГУ МВСУ в Полтавській області: "До органів внутрішніх справ надійшла інформація про те, що 26-річна жінка займається бродяжництвом разом із дитиною. Два тижні ми відслідковували, де вона може бути".

Коли правоохоронці знайшли в підвалі маленьку, вона ледве дихала, все тіло немовляти було у виразках. Нині дівчинка в реанімації. Лікарі зізнаються - такого за свою практику ще не бачили.

Наталія Сосновська, завідувачка дитячого відділу Полтавської обласної лікарні: "У дитини був судорожний синдром. Тобто периодично повторювалися судоми. І ознаки недостатності з боку багатьох органів і систем. Дихальна недостатність, серцево-судинна".

Мати дівчинки заперечує, що жила в підвалі. Хоча правоохоронці саме там її й затримали. На місці ж - і жалюгідні дитячі речі.

У маленької є сестричка, але мати не може пригадати, де вона. Кілька років тому жінку позбавили батьківських прав, а доньку оформили до інтернату.

Тепер Марія лікується від алкоголізму і хоче виховувати немовля. Та, певно, дівчинка теж потрапить до будинку малюка, а її мати - за ґрати. Адже нині проти неї можуть порушити кримінальну справу за невиконання обов"язків із догляду за дитиною та втягнення її в жебракування, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Жінка ледь не довела свою двомісячну дитину до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути