Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 07:15

Згорілу сільраду розмістили в школі

16 квітня у селищі Линовиця Прилуцького району Чернігівщини о шостій ранку загорілося приміщення, де розміщувалися дитсадок та сільрада.

— Виносили величезні сейфи з документами. Ми були так збуджені, що вони не здалися важкими, — каже селищний голова Анатолій Лябах, 47 років. — Я живу поруч із роботою. Тож до мене прибігли в першу чергу. Люди стали ланцюжком і передавали один одному папери, речі.

Згодом пожежники з"ясували, що загорання сталося через розетку. Туди був увімкнений холодильник дитсадка. Вона й раніше іскрила. Згорів дах будівлі й перегородка.

— Сільрада зараз працює у трьох вільних класах школи, — говорить Анатолій Андрійович. — Дітей зі згорілого дитсадка перевели в дитсадок номер два. Він і раніше працював, просто додалося вихованців. Туалети не були розраховані на таку кількість, тож довелося додавати унітазів. Їх закупив місцевий цукрозавод.

Районна влада обіцяє реконструювати пошкоджене приміщення. Є й благодійні пожертвування. Фірма народного депутата Івана Куровського "Агропрогрес" із Носівського району вже перерахувала погорільцям 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Згорілу сільраду розмістили в школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути