середа, 29 жовтня 2008 08:26

Жертвами землетрусу в Пакистані стали більше ста чоловік

У Пакистані в результаті землетрусу, що стався в середу рано вранці, загинули більше ста чоловік, повідомляє AssociatedPress. Такі дані привів член кабінету міністрів Пакистану Замарук Хан (ZamarukKhan). Він додав, що інформація про загиблих і поранених продовжує поступати з постраждалих районів країни.

Найближчим часом уряд направить в населені пункти, що постраждали від землетрусу, гуманітарну допомогу - воду, продовольство, намети і медикаменти.

Землетрус, що оцінюється американськими сейсмологами з Геологічної служби США (USGeologicalSurvey) в 6,2 бали, стався на південному заході Пакистану в 04:09 за місцевим часом. Епіцентр підземних поштовхів знаходився за 70 кілометрів на північний схід від Кветти і за 185 кілометрів на південний схід від афганського міста Кандагар.

Три роки тому - в жовтні 2005 року - в Пакистані в результаті землетрусу в 7,6 бали загинули не менше 73 тисяч чоловік, більше 3,5 мільйонів жителів стали біженцями.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами землетрусу в Пакистані стали більше ста чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути