Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2007 08:21

Жертвами землетрусів в Японії стали 9 людей

Число жертв серії могутніх землетрусів, подіям в Японії 16 липня, за уточненими даними, зросло до 9 людей. Поранення отримали не менш 900 жителів країни.

За даними влади префектури Ніїгата, де підземні поштовхи привели до найбільш сильних руйнувань, жертви - шість жінок і троє чоловіків - літні люди 70-ти - 80-ти років - загинули під уламками будівель.

У префектурі Ніїгата в результаті підземних поштовхів перервано водопостачання в 53 тисячах домоволодіннях, в 35 тисяч будинків припинена подача газу, в 25 тисяч будівель залишилися без електрики. Ніч на вівторок у відкритих в префектурі Ніїгата притулках провели більше 13 тисяч чоловік, вимушених покинути свої будинки через землетрус.

Перше в серії могутніх землетрусів, зафіксованих на японському острові Хонсю, відбулося в понеділок рано вранці за місцевим часом. За різними даними, його сила склала від 6,6 до 6,8 бали за шкалою Ріхтера. Через декілька годин було зареєстровано повторний землетрус силою 5,6 балів за шкалою Ріхтера, а за ним послідував ще один поштовх в 6,6 балу за шкалою Ріхтера, повідомляє AP.

Зараз ви читаєте новину «Жертвами землетрусів в Японії стали 9 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути