середа, 19 грудня 2007 12:58

Земфіра різко висловилася на адресу Пугачової

В оточенні примадонни обговорюють те, що тепер ніхто з членів благородного сімейства тепер не з"явитися в гостях у Канделакі.

Коли Тіна в прямому ефірі своєї передачі "Деталі" поцікавилася у співачки, чи співала вона в дитинстві пісні Алли Пугачевої, Рамазанова відповіла різко.

"Ні, не співала, та і взагалі ніколи не любила цю співачку!"

У програми "Деталі" одна з найбільших аудиторій глядачів, і цю різку заяву чули і бачили щонайменше п"ятнадцять мільйонів чоловік. Передали ці слова і примадонні.

Алла Борисівна із слів очевидців, звичайно, стрималася від невтішних коментарів, але, судячи з усього, з солідарності до зірки ніхто з благородного сімейства тепер не з"явитися в гостях у Канделакі.

До речі, сама Тіна виглядала на фоні Земфіри блякло, і створилося враження, що вона боїться співачку. Боїться її розладнати, розсердити і тому постійно робила компліменти: "ви найдорожча зірка", "ви краща співачка", "ви незвичайна, я вас обожнюю" і все в цьому дусі. Земфіра ж, навпаки, була природна і постійно давала зрозуміти, що вона хоч і популярна, але все таки звичайна людина, повідомляє News.rin.ru.

Зараз ви читаєте новину «Земфіра різко висловилася на адресу Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути