Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 19:20

Збиток від вибухів в Лозовій склав 50 мільйонів гривень

Приблизна сума збитку від пожежі і вибуху боєприпасів на території 61-го військового арсеналу в місті Лозова Харківської області складає майже 50 мільйонів гривень.

Така інформація була оголошена сьогодні, 5 вересня, на позачерговій сесії Харківської обласної ради, яка обговорила ситуацію, що склалася в результаті вибухів на 61-ому арсеналі Міноборони України.

Згідно з отриманою від місцевої влади попередньої інформації, збиток від надзвичайної ситуації складає 49 мільйонів 582 тисячі 392 гривень. Зокрема, Лозовському району завдано збитку на 18 мільйонів 892 тисячі 822 гривень., місту Лозова - на 29 мільйонів 401 тисяча 3 гривні, Блізнюковському району - на 1 мільйон 288 тисяч 567 гривень.

У Лозовському районі, за даними місцевої влади, в результаті пожежі і вибухів пошкоджено 308 приватних, 87 багатоповерхових житлових будинків, 37 будівель соціально-культурної сфери і комунальне господарство, 1 приватний житловий будинок зруйнований, ще 2 - повністю згоріли.

Крім того, пошкоджено 12 загальноосвітніх учбових закладів в Близнюківському, Лозовському районах і в місті Лозова, повідомляє УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Збиток від вибухів в Лозовій склав 50 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути