середа, 21 листопада 2007 09:02

Засуджено маніяка, який по черзі ґвалтував у коморі п"ять дівчаток 3-9 років

 У республіці Бурятія за зґвалтування п"яти дівчаток засуджений місцевий житель. Педофіл поглумився над граючими дітьми, по черзі заводячи їх в комору.

Джидінський районний суд республіки Бурятія виніс вирок місцевому жителю, визнаному винним у зґвалтуванні п"яти дітей, передає "Байкалмедіаконсалтинг" з посиланням на республіканську прокуратуру.

Згідно з матеріалами слідства, в один з літніх днів 2006 року дівчатка у віці від трьох до дев"яти років грали у дерев"яній споруді. "Близько 16:00 туди зайшов  Єргалов,  що проживав поряд, - сказано у повідомленні прокуратури. - Заводячи по черзі дівчаток у комору, він здійснював насильницькі дії сексуального характеру".

Засудженому призначено вісім років позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму. Судом касаційної інстанції вирок залишений без зміни.

Єргалова було визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого пунктом "в" частини 3 статті 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру відносно особи, що не досягла чотирнадцятирічного віку, із застосуванням насильства до потерпілої), повідомляє ІА "БайкалИнформ".

Зараз ви читаєте новину «Засуджено маніяка, який по черзі ґвалтував у коморі п"ять дівчаток 3-9 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути