пʼятниця, 20 квітня 2007 13:36

Заступник Цушка порадив начальникам ДАІ сісти на дієту

Вперше за 10 років начальники обласних управлінь Державтоінспекції здавали заліки з фізичної підготовки. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко.

Він підкреслив, що вперше за 10 років проводилися заліки з фізпідготовки, які здавали керівники обласних управлінь ДАІ. Їх результати, за словами Корнієнко, "50 на 50". Тобто, як пояснив він, половина здали заліки нормально, а половина - незадовільно.

Корнієнко підкреслив, що такі заліки начальники облуправлінь ДАІ здаватимуть тепер кожні щопівроку і наступного разу, орієнтовно, в жовтні.

"Сідайте на дієту, робіть що хочете, але до таких заліків потрібно бути готовим", - підкреслив перший заступник міністра.

Він також підкреслив, що готовий сам продемонструвати приклад і здати такий залік.

Перший заступник міністра внутрішніх справ також відзначив, що глава МВС Василь Цушко доручив йому займатися Державтоінспекцією.

Кажучи про координацію роботи співробітників ДАІ, заступник міністра відзначив, що їм "не треба сидіти в кущах і ловити порушників". За його словами, співробітники ДАІ вважають за краще працювати не в тих місцях, де є небезпечні ДТП, а там, де їм вигідно, повідомляє Интерфакс.




Зараз ви читаєте новину «Заступник Цушка порадив начальникам ДАІ сісти на дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути