Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2007 13:49

Замначальника кримського штабу БЮТ тричі вдарили ножем

У Сімферополі здійснено напад на заступника начальника кримського штабу Блоку Юлії Тимошенко з організаційної роботи Олександра Юр"єва.

Про це повідомив лідер кримського БЮТ, народний депутат України V скликання Андрій Сенченко.

За його словами, "розбійний напад" на кримський бютівця був здійснений в світлий час доби (близько 20 години на порозі власної квартири Юр"єва). Йому було нанесено три ножових поранення.

"Було нанесено ножове поранення справа ззаду", – розповів Сенченко, додавши, що, коли Юр"єв почав відбиватися, то отримав ще два ножові поранення в руки.

Лідер кримського БЮТу заявив, що поранення, нанесені Юр"єву, "непрості".

"Зачепили печінку, кишкіник тощо. Вчора його закінчили оперувати о другій годині ночі, операція тривала кілька годин", – повідомив Сенченко.

На запитання, як він розцінює напад на свого соратника, лідер кримського БЮТу розповів, що за два дні до цього Юр"єва запрошували "представники "регіоналів" на, як вони висловлюються, "стрілку". Суть розмови, за словами Сенченка, зводилася до того, що не варто було б Юр"єву працювати в кримському штабі БЮТ, а краще б підшукати іншу роботу.

Начальник ЦГЗ кримської міліції Олександр Домбровський повідомив, що поки тільки почато розслідування, причому є мало даних. "Погано те, що повідомили не відразу про події", – сказав начальник ЦГЗ кримського Главку МВС. За його даними, інформація надійшла в міліцію від "швидкої допомоги" через дві години після події.

Домбровській також відзначив, що "є підстави припускати, що потерпілий може мати в своєму розпорядженні більше інформації" про того, хто на нього напав. "Характер події говорить, що напад не був несподіваним", – відзначив начальник ЦГЗ кримського Главку МВС. "Вони (нападник і постраждалий) разом стояли, палили, розмовляли", – відзначив О.Домбровський.

Він також повідомив, що постраждалому було нанесено два ножові поранення в руку і одне в "ділянку живота", пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Замначальника кримського штабу БЮТ тричі вдарили ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути