пʼятниця, 16 травня 2008 17:13

Зафіксовано нові випадки зґвалтувань учнів вчительками

Останніми роками в різних частинах Земної кулі частішають випадки сексуальних домагань викладачів до школярів. Зовсім недавно ЗМІ розповсюдили інформацію про нові епізоди зґвалтувань підлітків вчительками.

37-річна вчителька Шейла Васкес з Індіанаполіса звинувачується у зґвалтуванні 15-річного учня. В середу ввечері вона була поміщена під варту з правом звільнення під заставу в 30 тисяч доларів. В даний час Васкес перебуває у в"язниці округу Меріон.

Васкес працювала в спецшколі Renaissance в селищі Уоррен, розташованому в східному передмісті міста. Це коректувальна установа на 200 учнів призначена для навчання відстаючих дітей.

За версією поліції, Васкес і її жертва розробили спеціальний план для заняття сексом. Жінка мала усамітнитися з дитиною під час урочистого обіду. При цьому в шкільній адміністрації вчителька пояснила необхідність проведення такого "позакласного заходу" тим, що їй треба було заохотити учня за успіхи в навчанні.

Як розповів сержант поліції Меттью Маунт, 1 травня жінка замість ланча відвела підлітка до себе в будинок, розташований в північній частині міста в районі Кастлтон, де й зайнялася з ним сексом. Підліток вже зізнався, що сексу передував період любовних ігор, коли вчителька фліртувала з ним.

Історія Васкес сколихнула вчительське співтовариство Уоррена. Поки що жінку відправлено в оплачувану відпустку, як того вимагає закон.

Тим часом і в Західній Австралії аналогічні звинувачення висунули викладачці, яка спокусила сина своїх старих знайомих. 35-річна вчителька початкових класів у місті Бенбері підозрюється в чотирьох випадках зґвалтування 14-річного підлітка. Злочинний любовний зв"язок тривав близько півроку, з липня 2007 по січень 2008 років.

За словами старшого констебля поліції Іана Люіса, з дитиною жінка займалася сексом поза стінами навчального закладу. Він також зазначив, що хлопчик не був її безпосереднім учнем, оскільки навчався вже в середній школі.

11 квітня про розпусну вчительку дізналися в адміністрації закладу, після чого була поінформована поліція, а саму викладачку негайно усунули від роботи. У постраждалого учня вже взяли свідчення.

За даними слідства, підліток добровільно вступив у статеві відносини з жінкою, хоча не мав на це права. Побачення коханців проходили в будинку вчительки.

23 травня обвинувачена постане перед міським судом Бенбері, а поки її відпустили під заставу.

А в червні 2007 року в американському місті Лоуренс (штат Південна Кароліна) колишня вчителька початкової школи визнала себе винною в інтимних стосунках з 11-річним учнем і була засуджена до 10 років тюремного ув"язнення.

Інцидент розпалив расову напруженість, оскільки потерпілим виявився чорношкірий учень п"ятого класу. Афроамериканці Південної Кароліни заговорили про те, що суд віднісся до педофілки надто поблажливо.

Як повідомляє підрозділ боротьби з педофілією поліції США, 76% всіх жертв сексуальних злочинів - неповнолітні віком до 18 років, 34% - діти до 12 років. 15% всіх учнів шкіл піддаються сексуальним домаганням з боку викладачів і обслуговуючого персоналу шкіл.

Від 1% до 5% всіх шкільних викладачів домагаються своїх учнів. У 20 штатах США сексуальні відносини між учнями старше 16 років і вчителями або адміністраторами школи не вважається злочином. У 23 штатах США 17 років - так званий "вік згоди", після досягнення якого учні можуть займатися сексом, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксовано нові випадки зґвалтувань учнів вчительками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути