неділя, 01 червня 2008 14:19

Заборону на розпивання алкоголю в метро лондонці відзначили великою вечіркою

Декілька тисяч чоловік зібралися увечері в суботу, 31 травня, в лондонському метро, щоб влаштувати останню вечірку перед введенням заборони на вживання алкоголю в громадському транспорті.

Акція, що отримала назву "Останній рейс в підземці" ("Thelastroundontheunderground"), була широко розрекламована в інтернеті користувачами соціальних мереж. Передбачалося, що захід носитиме святковий характер і не використовуватиметься супротивниками заборони як привід для виразу протесту.

Проте вечірка була затьмарена рядом подій. Стрімко п"яніючі люди почали битися, зривати рекламні плакати, бити пляшки і псувати залізничні склади. Участіки акції також почали нападати на поліцейських, машиністів і інших працівників лондонської підземки. В результаті поліція заарештувала 17 чоловік. Крім того, довелося тимчасово закрити шість станцій метро.

Заборона на розпивання спиртних напоїв в громадському транспорті з 1 червня 2008 року була введена мером Лондона Борисом Джонсоном, вибраним на цей пост 3 травня 2008 року. Це розпорядження було одним з пунктів передвиборної програми Джонсона і стало першим в його послужному списку на посту мера Лондона. Відповідно до розпорядження, пасажирам заборонено розпивати алкоголь або проносити його у відкритих ємностях в метро, автобуси, трамваї і легке метро DocklandsLightRailway, повідомляє ВВС News

Зараз ви читаєте новину «Заборону на розпивання алкоголю в метро лондонці відзначили великою вечіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути