Ексклюзиви
середа, 09 травня 2007 12:56

Заарештували організаторів терактів в лондонському метро

У Великобританії заарештували чотирьох людей, яких підозрюють у причетності до терактів 7 липня 2005 року в лондонському метро і автобусі. Про це повідомляє телеканал Sky News.

Заарештували трьох чоловіків у віці від 22 до 34 років, а також 29-річну жінку. Троє заарештованих жили в Західному Йоркширі, ще один - в Бірмінгемі. Всіх чотирьох відправили до Лондона на допит. У декількох будинках в Дьюсбері (Dewsbury), Бістоні (Beeston) і Бейтлі (Batley) в Західному Йоркширі, а також в двох квартирах в Бірмінгемі йдуть обшуки.

Заарештованим раніше Мохаммеду Шакілу (Mohammed Shakil), Вахіду Алі (Waheed Ali) і Садіру Саліму (Sadeer Saleem), на початку квітня офіційно висунули звинувачення. Тоді слідчий Пітер Кларк (Peter Clark), який вів справу, обіцяв, що будуть нові арешти.

В результаті вибухів, влаштованих терористами-смертниками 7 липня 2005 року в трьох потягах метро і в автобусі, загинули 52 людини, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували організаторів терактів в лондонському метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути