Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2007 16:13

Заарештували московських школярів, підозрюваних у вбивстві якутського шахіста

Суд видав санкцію на арешт шести московських школярів, затриманих за підозрою у вбивстві на південному заході столиці Росії уродженця Якутії і в замаху на вбивство громадянина Узбекистану. Про це повідомив в понеділок офіційний представник слідчого управлінні по Москві Слідчого комітету при прокуратурі (СКП) РФ Михайло Іонкін.

Він відзначив, що підліткам вже пред"явлено звинувачення у вбивстві і замаху на вбивство "з хуліганських та мотивах національної або расової ненависті", повідомляє "Інтерфакс". При цьому слідство як і раніше не уточнює, чи належать затримані до яких-небудь націоналістичних організацій або рухів футбольних фанатів, про що раніше повідомляли джерела в правоохоронних органах.

Нагадаємо, 26 жовтня в слідчому управлінні по Москві СКП РФ заявили про розкриття справи про вбивство в Москві уродженця Якутії Сергія Ніколаєва і про замах на громадянина Узбекистану Рустама Гулімова 20 жовтня цього року і затримання шести неповнолітніх підлітків.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували московських школярів, підозрюваних у вбивстві якутського шахіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути