середа, 17 жовтня 2007 14:15

За звільнення затриманих керівників "Дніпрогазу" пропонували $2 мільйони

2 млн. доларів США пропонували за звільнення під заставу трьох затриманих керівників "Дніпрогазу" у кримінальній справі, порушеній за фактом вибуху побутового газу в житловому будинку у Дніпропетровську.

Про це сьогодні у Дніпропетровську під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив прокурор області Володимир Шуба.

Прокурор не уточнив, хто саме пропонував ці кошти.

За словами Шуби, в ході слідства встановлено, що підприємство "Дніпрогаз" не мало дозволу на використання газорозподільних мереж. Аналогічна ситуація, за словами прокурора, також склалася у Донецьку, Харкові та Кіровограді.

Шуба повідомив, що наразі прокуратура наклала арешт на майно ВАТ "Дніпрогаз" на суму близько 9 млн. грн. За словами прокурора, правоохоронними органами у Києві вилучено реєстр акціонерів ВАТ "Дніпрогаз".

Як повідомив на засіданні державної комісії її голова віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв, на даний момент затримано генерального директора ВАТ "Дніпрогаз" Ігоря Іванкова, його першого заступника Максима Сорокіна та головного інженера підприємства Сергія Бачуріна, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «За звільнення затриманих керівників "Дніпрогазу" пропонували $2 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути