понеділок, 09 квітня 2007 17:18

За вкрадений комп"ютер іранці вручили морякам пакет ірисок

Подарунки, що були вручені іранцями звільненим британським морякам, виявилися непотребом, пише газета The Daily Mirror з посиланням на наймолодшого з 15 полонених - Артура Бечелора (Arthur Batchelor).

Моряк заявив, що з радістю обміняв би пакет ірисок "із фісташками", непрацюючі CD і DVD диски та релігійні книги на вкрадений при затриманні iPod вартістю триста доларів.

З приводу подарунків Бечелор сказав: "Це виглядає жалюгідно. Я не розумію, що вони хотіли довести, даруючи нам книги про мораль і свою релігію. У мене з мораллю все гаразд, велике спасибі".

Костюми, в які іранці нарядили моряків для показу по телебаченню, за словами колишнього полоненого, були дешевими і незручними. А видані їм футболки "Hugo Boss" взагалі виявилися підробленими.

"Це було образливо. На розпродажі дешевого ганчір"я я б купив кращі речі ", - пояснив моряк.

Зате іранцям скаржитися на ситуацію не доводиться. Крім плеєра, вони відібрали у британських моряків наручний годинник, сигарети, прилад системи GPS, 14 гвинтівок, два пістолети, декілька рацій і два моторні човни. Загальна вартість конфіскованого майна, за підрахунками газети, складає близько мільйона доларів, пише Лента.Ру.
Зараз ви читаєте новину «За вкрадений комп"ютер іранці вручили морякам пакет ірисок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути