пʼятниця, 11 травня 2007 12:23

За викрадену 3-річну дівчинку обіцяна нагорода в мільйон фунтів

Британський бізнесмен пообіцяв мільйон фунтів стерлінгів будь-якому, хто надасть інформацію про Маделейн Макканн, 3-річну британці, викраденій 5 травня на португальському курорті Алгарве. Стефан Віньярд, власник спа-курорту в Шотландії, оголосив нагороду через газету The Times. 57-річний бізнесмен живе в Монако і сам є батьком трьох дітей. Зникнення чужої дитини не залишило його байдужим.

Раніше за інформацію про зниклу дитину вже була оголошена нагорода в 100 тисяч фунтів. Цю суму пообіцяв виплатити колега матері Маделейн, 44-річний терапевт з Лестершира.

3-річна британка була викрадена зі спальні, де вона була разом із молодшим братом і сестрою. Батьки в цей час вечеряли неподілік, періодично заглядаючи до дітей. Незважаючи на те, що зникнення дитини було виявлене швидко, зловити злочинців по гарячих слідах не вдалося.

В даний час у викраданні підозрюються жінка і двоє чоловіків. На камері спостереження автозаправної станції, розташованої у восьми кілометрах від місця, де жила сім"я Макканн, виявлено зображення жінки і дівчинки, схожої на Маделейн. Відомо, що жінці на вигляд близько 40 років і вона білявка. Разом з дитиною і двома чоловіками вона виїхала в машині з британськими номерами. Португальська поліція припускає, що викрадачі дівчинки можуть бути пов"язані з організованою педофільською мережею, сообщеат Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «За викрадену 3-річну дівчинку обіцяна нагорода в мільйон фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути