Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 14:11

За відставку Саакашвілі підписалися 10 опозиційних партій

За відставку Саакашвілі підписалися 10 опозиційних партій
Керівники більше 10 позапарламентських опозиційних організацій Грузії підписали сьогодні в Тбілісі декларацію з вимогами відставки президента, проведення дострокових виборів і створення умов для проведення демократичних виборів. Документ підписали лідери партій "Нові праві" (екс-кандидат в президенти Давид Гамкрелідзе), "Шлях Грузії" (колишній глава МЗС Саломе Зурабішвілі), Республіканської партії (Давид Усупашвілі), Консервативної партії (Звіад Дзідзігурі) та деяких інших.

Документ підписав також представник партії "Демократичний рух - Єдина Грузія", очолюваної колишнім спікером парламенту Ніно Бурджанадзе.

У декларації йдеться, що "в результаті політики команди Михайла Саакашвілі Грузія опинилася в стані кризи і щодня перебування цієї команди при владі створює нові проблеми країні". "Тому необхідне проведення дострокових виборів президента і зміна влади конституційним шляхом", - вважає опозиція, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «За відставку Саакашвілі підписалися 10 опозиційних партій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути