Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 17:36

За "таврії" інваліди доплачували 30 відсотків

22 листопада Володимир Хоменко вручив інвалідам ключі від 33 "Таврій Славут". Машини стоять у три ряди на Красній площі в Чернігові.

Стільці для інвалідів пустують, бо на вулиці холодно. Ті, в кого болять ноги, сидять на передніх сидіннях авто.

— Пізно машину дали. Аби молодшою була, здала б на права, — зітхає чернігівка Роза Калініна, 85 років. Машину чекала 12 років. — Тепер нехай син Олександр їздить.

Анатолій Полінов, 68 років, із Бобровиці й Петро Горовий, 65 років, із Городні стоять поруч, спершись на ціпки. Полінову дісталася автівка синього кольору, Горовому — білого. Питаю: чи задоволені? Діди жартують: дареному коню в зуби не дивляться. На машини від держави чекали 14 років.

— Сам їздитиму, — говорить Анатолій Полінов. — Додому, правда, за кермом поїде син Ігор. Бо мені ще треба потренуватися, тут ручне керування.

Один в одного чоловіки перепитують, чи теж довелося доплачувати за машину 8 тис. грн. Пояснюють, що треба було компенсувати 30% вартості.

Губернатор Володимир Хоменко на площу прийшов після закінчення колегії, присвяченої проблемам інвалідів. Під час виступу він сказав, що незадоволений роботою чиновників. Дав місяць головам місцевих адміністрацій на облаштування в райцентрах пандусів біля адміністративних будівель, лікарень та будинків культури.

Зараз ви читаєте новину «За "таврії" інваліди доплачували 30 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути