Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 11:42

За добу в ДТП загинули 14 людей

У зв`язку із складними погодними умовами Департамент Державтоінспекції МВС України звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними на автошляхах.

Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, водіїв просять користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, не перевищувати швидкість.

Саме через невиконання елементарних правил безпеки упродовж останньої доби на автошляхах держави було скоєно 795 дорожньо-транспортних пригод, з яких у 99 випадках 14 громадян загинуло та 119 отримали травми різних ступенів тяжкості. Якщо зрівняти ці показники з аналогічним періодом минулого року, то простежується зниження на 37% кількості автоаварій, у яких постраждали громадяни, на 36% зменшилась кількість і самих постраждалих, на 33% скоротилась кількість загиблих. Але при цьому на 75% відбулося зростання кількості дорожньо-транспортних пригод, наслідки яких - матеріальні збитки, йдеться у повідомленні.

Враховуючи такий стан, особовий склад підрозділів Державтоінспекції переведено на посилений режим несення служби, спільно з представниками Укравтодору та комунальними службами вживаються заходи щодо усунення недоліків в утриманні вулично-дорожньої мережі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «За добу в ДТП загинули 14 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути