Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 10:49

За що побили Романа Віктюка

За що побили Романа Віктюка
У колах, близьких до режисера Романа Віктюка, який в минулу суботу зазнав нападу в під"їзді власного будинку, вважають, що до цього можуть бути причетні люди, що поклали око на будівлю театру Віктюка.

Будинок на Строминці виділив режисерові уряд Москви, і протягом 25 років Роман Григорович міг розпоряджатися ним. Перший поверх режисер віддав в оренду власникам ресторану. Через час Віктюк запропонував орендарям з"їхати, на що господарі закладу, звиклі до хорошого місця і постійних відвідувачів, відповіли відмовою.

У січні 2007 року в під"їзді свого будинку був побитий директор театру Віктюка Ігор Краснопольській. А кілька років по тому невідомі побили заступника художнього керівника театру Олександра Почукаєва.

Як стверджують співробітники театру, приводом могла стати суперечка між керівниками театру Віктюка і господарями ресторану, розташованого по сусідству на вулиці Строминка.

Нагадаємо, що все трапилося в минулу суботу в під"їзді будинку де живе Роман Віктюк. Водій режисера в 11:15 під"їхав до будинку і по телефону доповів шефові про те, що чекає його. Але Роман Григорович не з"явився і на дзвінки більше не відповідав. Увійшовши в 13:00 в під"їзд, шофер побачив лежачого на сходовому майданчику Віктюка. Побитого 70-річного режисера госпіталізували.

Зараз режисер знаходиться в одній з приватних московських клінік і планує виписатися в кінці тижня.

Як повідомив міліціонерів сам Віктюк, його сильно ударили по голові чимось важким ззаду, після чого він смутно пам"ятає всю подію. З цінних речей нічого не пропало.

"Кримінальна справа вже заведена. За попередніми даними, на Романа Віктюка напали дві особи, - розповів співробітник правоохоронних органів. - Водій бачив, як приблизно в 12:15 з під"їзду вийшли двоє молодих людей спортивної статури", повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «За що побили Романа Віктюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути