Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 09:20

За що чоловіки люблять жінок

За що чоловіки люблять жінок
В результаті опитування 120 тисяч британських чоловіків нарешті було з"ясовано критерії, з якими представники сильної половини людства підходять до вибору своїх партнерок. Так, як головний аргумент, чоловіки практично одноголосно назвали жіночий інтелект (?!). І це не дивлячись на те, що завжди вважалося, ніби чоловіки прагнуть уникати розумних жінок! Зовнішність - значущість якої, як з"ясувалося, перебільшена - зайняла тільки друге місце, а на третю позицію чоловіка поставили почуття гумору.

Проведене дослідження також пояснило існуючу тенденцію, відповідно до якої зрілі чоловіки вважають за краще заводити романи з юними дівчатами, пише lady.mail.ru. Виявилось, що це пов"язано з процесами старіння чоловічого організму, які заважають представникам сильної статі підтримувати сексуальну активність на колишньому рівні. Особливо з жінками близького до них віку, оскільки прекрасна стать в цей період випробовує якийсь сексуальний розквіт: у них гармонійно поєднуються сили і бажання інтимних відносин. Тому чоловіки і прагнуть вступати в зв"язок з недосвідченими представницями протилежної статі, для яких важлива не стільки потенція, скільки романтика, повідомляє bla-bla-bla.ru.

Зараз ви читаєте новину «За що чоловіки люблять жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути