субота, 10 листопада 2007 12:38

За обід у Горбачова подружжя американців виклало 160 тисяч доларів

За обід у Горбачова подружжя американців виклало 160 тисяч доларів
Незвичайний обід влаштує сьогодні Михайло Горбачов. На ньому буде присутнє подружжя американців. За право пообідати вдома у першого і єдиного президента СРСР вони заплатили 160 тисяч доларів.

Обід з сім"єю Михайла Горбачова був одним з лотів благодійного аукціону, який пройшов в Лондоні 2 червня. Тепер американців чекає російський борщ, вареники, капуста з оселедцем. Ймовірно, не обійдеться і без чарки-другої, наводить слова Михайла Сергійовича агентство "Інтерфакс".

Аукціон влаштував Міжнародний фонд допомоги дітям, хворих раком. Організація носить ім"я Раїси Горбачевої, повідомляє "Эхо Москвы". В ході акції вдалося зібрати близько чотирьох мільйонів доларів.

Гроші передали двом дитячим онкологічним центрам в Москві та Пітері. Цікаво, ще одним лотом на аукціоні була ніч в слідчому ізоляторі Лефортово. Охочому пропонувалося заплатити 50 тисяч доларів - саме такою була стартова ціна. Про це розповів депутат Олександр Лебедєв, який також як і колишній радянський лідер є співзасновником фонду імені Раїси Горбачевої.

Правда, він не повідомив, чи захотів хто-небудь зробити такий екстремальний вчинок і переночувати в СІЗО. Серед лотів був також політ на винищувачі і інші незвичайні розваги.

Зараз ви читаєте новину «За обід у Горбачова подружжя американців виклало 160 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути