Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 16:06

За крадіжку дипломований священик покарав свого друга смертю

У Стаханові випускник духовної семінарії забив на смерть свого знайомого.

В такий спосіб він намагався покарати його за гріхи, а саме за крадіжку. Коли чоловік помер, дипломований священик поховав грішника у каналізаційному колодязі.

Труп молодого чоловіка знайшов місцевий мешканець. Він проходив повз каналізаційний колодязь. Увагу перехожого привернув їдкий сморід. Коли зазирнув під люк, побачив тіло людини.

Загиблим виявився 20-річний стахановець. Слідчі з"ясували коло найближчих його знайомих, з якими парубок за життя частенько випивав. Один із них закінчив духовну семінарію. Саме у нього напередодні смерті гостював загиблий молодик.

Коли священика затримали, він в усьому зізнався. Сказав, що хотів покарати товариша за те, що той вкрав у нього пічні колосники. Вбивати не хотів. Мовляв, горілка запаморочила розум.

Коли жертва знепритомніла, чоловік покинув її на веранді. Вночі побитий парубок помер. Його кривдник розгубився і покликав по допомогу іншого товариша. Той констатував смерть жертви.

Ввечері чоловіки поховали небіжчика у колодязі, а його одяг спалили. Міліціянти досі не можуть зрозуміти, як таке могла вчинити людина із дипломом священика.

Тепер на нереалізованого попа та його товариша чекає в"язниця. Спокутувати гріхи доведеться за ґратами від 10-ти до 15-ти років, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «За крадіжку дипломований священик покарав свого друга смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути