Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 18:57

За 2007 рік прикордонники виявили 30 тисяч нелегальних мігрантів

У 2007 році українські прикордонники виявили 29,6 тисячі нелегальних мігрантів. Такі дані були повідомлені 14 грудня на колегії Державної прикордонної служби України за підсумками роботи відомства в 2007 році.

Крім того, більше 3,4 тисяч нелегальних мігрантів було затримано за незаконний перетин кордону, а більше 23 тисячам осіб відмовлено в пропуску за результатами співбесід.

Також в Держприкордонслужбі повідомили, що за незаконний перетин або спробу перетнути кордон були затримані 10,2 тисячі чоловік. 120 чоловік слідували через кордон по чужих документах, майже 500 - по підроблених.

Крім того, в 2007 році прикордонники виявили 633 одиниці зброї, 16,2 тисячі боєприпасів, майже 10 кілограмів вибухових речовин, більше 710 кілограмів наркотичних і близько трьох кілограмів психотропних речовин, а також 360 автомобілів з підробленими документами.

Загальна вартість товарів і вантажів, які незаконно переміщалися через кордон, - більше 190 мільйонів гривень. Відносно 74 чоловік було збуджено більше 85 кримінальних справ, повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину «За 2007 рік прикордонники виявили 30 тисяч нелегальних мігрантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути