субота, 28 червня 2008 19:56

За 2 млн доларів китаєць пообідає із найбагатшою людиною планети

Запрошення пообідати із найбагатшою людиною на планеті, американцем Вореном Бафетом, куплено в п"ятницю ввечері на інтернет-аукціоні eBay за 2 мільйони 110 тисяч доларів.

Таку ціну за зустріч із 76-річним інвестиційним гуру й власником корпорації Berkshіre Hathaway виклав Запро Даньяг, генеральний менеджер китайського інвестиційного фонду Pure Heart Chіna Growth Іnvestment Fund, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на американський благодійний Фонд Глайд, на користь якого будуть спрямовані ці кошти.

За умовами торгів, китайський інвестор може привести із собою ще сімох осіб. Повідомлення було виставлено на інтернет-торги минулої неділі, ставки почалися з 25 тисяч доларів.

Обід відбудеться в Нью-Йорку у відомому ресторані Smіth & Wollensky, що має репутацію кращого стейкхауса в США із найбільш вишуканим баром. Мінімальне замовлення в цьому ресторані починається від 100 доларів на людину.

Торік два бізнесмени виклали 650 тисяч доларів за можливість поговорити із самим впливовим гравцем глобального ринку, що безпомилково вгадує найбільш прибуткові сфери.

У березні нинішнього року власник американської холдингової компанії Berkshіre Hathaway уперше одержав титул найбагатшої людини у світі за версією журналу "Форбс", що оцінив його стан в 62 мільярди доларів.

Засновник і власник компанії Microsoft Біл Гейтс поступився цим титулом після 13 років світової першості.

Виручені кошти від обіду з Баффетом будуть спрямовані на підтримку бідних і бездомних Сан-Франциско, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «За 2 млн доларів китаєць пообідає із найбагатшою людиною планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути