Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2007 21:02

З великих італійських міст виселять циганські табори

Влада Риму та Мілану в п"ятницю підписали з міністерством внутрішніх справ Італії так званий "договір безпеки", у вівторок такий же документ буде підписаний в Турині.

Договір передбачає виселення з метрополій всіх циганських таборів за межі міських окружних доріг, повна заборона проституції і незаконної торгівлі будь-якими товарами, яку, як правило, ведуть на вулицях міст іммігранти з країн Африки і Азії.

Рішення про необхідність укладення такого договору було ухвалене після численних протестів корінних жителів районів міст, в яких цигани розбивали свої поселення. У цих місцях відразу ж збільшувалося число всіляких злочинів, зокрема, частішали випадки крадіжок, пограбувань і згвалтувань.

При цьому укладення договору не означає, що влада вижене циганів за кільцеву дорогу і забуде про їх існування. За міськими стінами для них збудують сучасні чотири "села солідарності", де будуть створені всі умови для нормального життя.

В середу мер Риму Вальтер Вельтроні сказав, що збирається просити парламент про ухвалення спеціального закону, який би заборонив проституцію і незаконну торгівлю на вулицях контрафактними товарами. Зараз ці порушення караються штрафами, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «З великих італійських міст виселять циганські табори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути