пʼятниця, 21 грудня 2007 11:30

З московської лікарні втік хлопчик-мауглі (ФОТО)

Здичавіла дитина, яку намагалися олюднити московські лікарі, втекла з лікарні. Агресивний "малюк" не розуміє російської мови, натомість кусається як вовченя і, цілком можливо, є переносником різних хвороб. Хлопцю вже 21 рік, але він виглядає, немов 10-річний школяр. Співробітники міліції, які й привезли знайдену в калузьких лісах маленьку людину, не знають його справжнього імені, а тому називають просто Льоха.

"Льоха становить небезпеку для городян, – впевнені міліціонери. – У нього звички вовка, він має міцні зуби, укус яких може бути вкрай болючим. Тим більше що зараз він десь на вулицях Москви. У такому мегаполісі його поведінка непередбачувана – він же практично людей не знає, виріс серед диких звірів."

Вперше на нього звернули увагу жителі села в Калузькій області. Він тинявся в пошуках прожитку разом з вовками. Хлопчик пересувався на напівзігнутих ногах і їв усе без особливого розбору. Коли співробітники міліції прочесали околиці, то відловили Льоху в саморобному лігві з листя. Брудного, змученого і голодного його привезли в одну із столичних лікарень.

"Це просто неймовірно, – розповідає один з лікарів лікарні. – Він не реагує на ім"я, а відгукується тільки на "киць-киць-киць". Весь персонал дивувався, який у нього нюх. Стрибаючи коридором на зігнутих ногах, він міг забігти в палату, підповзти до тумбочки і жадібно заковтнути все їстівне. А нігті. Це справжні звірині кігті."

"Ми не встигли провести всі медичні заходи. Встигли тільки його відмити і обрізати нігті. Взяли необхідні аналізи, – говорить лікар, що лікує. – Але для того, щоб бути впевненим у його стані здоров"я, необхідне детальніше обстеження, цілком можливо, що хлопчик становить небезпеку не тільки як особа з порушеною психікою, а й як переносник інфекційних захворювань", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «З московської лікарні втік хлопчик-мауглі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути