Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2019 16:05

YouTube Kids став доступним для українців

YouTube Kids став доступним для українців
У додатку немає реклами продуктів харчування, напоїв, відеоігор або рекламних роликів, призначених для дітей старше 12 років, а також клікабельної реклами. Фото: ua.depositphotos.com

Мобільний додаток YouTube Kids стає доступним для українських користувачів з 21 лютого. Додаток допоможе батьком контролювати час сеансів та безпечність контенту.

"Тут ви зможете знайти улюблені мультфільми ваших дітей, навчальні відео, дати дітям послухати дитячі віршики та пісеньки, а також знайти зрозумілі малюкам відповіді на питання про науку, мови, математику або природу", – повідомляє Google Україна.

У дитячому додатку з'явиться режим "Схвалені відео", який дозволить робити тільки окремі відео і канали доступними для дитини. Також, за допомогою вбудованого таймера батьки можуть контролювати кількість проведеного часу в додатку. Коли сеанс закінчиться, дитині надійде повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали дитячі малюнки, присвячені Небесній Сотні

Безкоштовним YouTube Kids є за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення у додатку чітко позначені як реклама і попередньо перевіряються вручну на відповідність правилам. Наприклад, у додатку немає реклами продуктів харчування, напоїв, відеоігор або рекламних роликів, призначених для дітей старше 12 років, а також немає клікабельної реклами.

Компанія Google Україна оприлюднила список головних пошукових запитів українців у 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «YouTube Kids став доступним для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути