середа, 21 листопада 2007 08:44

Вєрку Сердючку екстрено доставили в лікарню (ФОТО,ВІДЕО)

Популярного українського артиста Андрія Данилка у важкому стані доставили в один з приватних медичних центрів Києва. Несподіваний біль в спині пронизав тіло Андрія так сильно, що він знепритомнів, і близькі терміново викликали "швидку допомогу".
За тиждень до запланованого виступу на сольних концертах Філіпа Кіркорова в Москві Данилко опинився прикований до лікарняного ліжка, і лікарі не гарантують, що зможуть в короткі терміни поставити Сердючку на ноги. Більш того, хвороба Данілко настільки серйозна, що в самому гіршому випадку йому може загрожувати повна нерухомість.

У одну з найдорожчих клінік Києва артиста доставили в другій половині дня. Корчившись від страшного болю в спині, Данилко, спираючись на плече свого директора, піднявся в прийомний покій. Там його вже чекала бригада лікарів. Зробивши ін"єкцію сильнодіючого знеболюючого, співака на каталці відвезли на діагностичне обстеження. Медики поставили Данилко малоприємний діагноз - утиск спинного нерва і вегетативну дисфункцію.


За словами лікаря співака Софії Устьянцевої, напад, що трапився, спровокував сам співак. "Андрій Михайлович зовсім не хоче щадити свій організм, - упевнена вона. - Ті навантаження, які він випробовує, не можуть пройти безслідно. І різкий напад болю в області поперека - це лише початок тих мук, які могли б трапитися з ним, якби він протягнув ще хоч би день, не звертаючись в клініку".


Не дивлячись на безперервні болі в спині і категоричні заборони лікарів, Андрій сподівається прилетіти до Москви на сольний коцерт Філіпа Кіркорова, з яким артиста зв"язують роки дружби.

"Доктори, чесно кажучи, мені і думати забороняють про це! Вони навіть лають мене як дитя мале. А адже я вже "больсаядєвоцка"! - голосом свого персонажа Вєрки Сердючки жартує Данилко.

Проте, як не намагається артист бути в розмові безтурботним, в кожній нотці чутна тривога. "Андрію потрібне серйозне лікування!" - засмучується лікар Софія Устьянцева, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Вєрку Сердючку екстрено доставили в лікарню (ФОТО,ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути