понеділок, 16 квітня 2007 15:15

ВВС викладе в інтернет мільйон годин архівних програм

До мільйона годин своїх архівних радіо- та телепрограм розмістить корпорація ВВС на своєму сайті вже в найближчому майбутньому, пише The Daily Telegraph.

Багато передач, зокрема інтерв"ю з американським правозахисником Мартіном Лютером Кінгом, узятим незадовго до його вбивства, ще жодного разу не показувалися повторно. Безкоштовний доступ до архіву отримають тільки ті користувачі Інтернету, які сплачують так званий ліцензійний збір (йде на фінансування корпорації ВВС). Інтернет-користувачам за кордоном, скоріш за все, доведеться платити за доступ до архіву.

У тестовому режимі інтернет-архів запрацює в наступному місяці. Попервах доступ до нього отримають лише 20 тисяч користувачів, на повну силу служба повинна запрацювати протягом року.

Оскільки ВВС належать права далеко не на весь контент, зараз корпорація проводить переговори з власниками прав. Деякі переговори, як пише The Guardian, проходять набагато складніше, ніж чекали менеджери ВВС, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «ВВС викладе в інтернет мільйон годин архівних програм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути