понеділок, 23 червня 2008 08:39

Врятувались 28 людей із затонулого поблизу Філіппін порома (ФОТО)

28 людей з порома, затонулого поблизу берегів Філіппін, було знайдено живими вранці 23 червня, повідомляє агентство AFP з посиланням на філіппінське радіо DZBB. Більшість тих, що врятувалися - чоловіки, серед них дев"ять членів команди судна.

Постраждалі в корабельній аварії добралися на рятувальній шлюпці до рибальського села недалеко від міста Муланей на півострові Бондок. Це приблизно в 150 кілометрах від місця аварії порома. За інформацією радіостанції, спочатку на човні знаходилися 30 людей, проте двоє були скинуті могутньою хвилею за борт.

Раніше влада повідомляла лише про чотирьох виживших і чотирьох загиблих пасажирах порома. Всього на судні було 745 пасажирів і членів команди. Доля більш ніж 700 людей як і раніше не встановлена.


Пором "Принцес оф зе старс" зазнав аварії в ніч на неділю в декількох кілометрах від міста Сан-Фернандо під час сильного шторму, який був викликаний тайфуном. За різними оцінками, в результаті тайфуну, що отримав назву "Феншень", на Філіппінах загинули до 80 людей, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Врятувались 28 людей із затонулого поблизу Філіппін порома (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути