понеділок, 10 вересня 2007 12:32

Вручені нагороди музичного телеканалу MTV

У прямому ефірі американського телеканалу MTV завершилася церемонія вручення нагород Video Music Awards 2007, якими щорічно відзначають кращі відеокліпи і музичні композиції популярних виконавців.

У номінації "Мегасингл року" переміг дует Ріанни і Джея Зі з композицією "Umbrella" ("Парасолька"). Ця пісня звучала нинішнього літа всюди у США - від танцполів модних клубів до залів супермаркетів. Кліп на цю композицію став кращим відео року і приніс своїм творцям другу статуетку VMA MTV.

Джастіну Тімберлейку присуджено нагороду в номінації Quadruple Threat of the Year ("Почетверена загроза" - категорія для тих, хто добився успіху не тільки на музичному терені, а й у інших сферах - кінематографі, рекламі, модельному бізнесі). Тімберлейк - володар чотирьох музичних премій "Греммі", власник звукозаписної компанії. Його альбоми розійшлися по всьому світу тиражем 14 мільйонів екземплярів, він зіграв кілька ролей в кіно і озвучував одного з героїв "Шрека-3". Крім того, він випускає лінію одягу під власним ім"ям і має мережу ресторанів. Тімберлейк також названий кращим артистом року.

Кращою артисткою року стала Ферги (Fergie - Стейси Фергюсон, учасниця групи Black Eyed Peas), а кращою групою - "Fall out boy".

Нагорода в категорії "Кращий дует" присуджена Бейонс і Шакірі за кліп на пісню "Beautiful liar" ("Красивий брехун"). Отримувати приз вийшла Бейонс у золотистому драпірованому платті, що нагадувало наряди грецьких богинь. Шакіри на церемонії не було - вона у даний час знаходиться в Канаді.

"Кращими дебютантами року" були названі учасники групи "Герої спортзалу" ("Gym Class Heroes"). Саме вони перемогли в голосуванні телеглядачів. Свій стиль у творчості музиканти називають "гібридом року і хіп-хопа".

Відкривала церемонію всесвітньо відома співачка Брітні Спірс, що виконала композицію "Gimme more" ("Дай мені більше!"). Нинішній виступ став поверненням співачки на велику сцену після майже річної перерви, пов"язаної з розлученням, народженням другої дитини і особистими проблемами співачки. Брітні з"явилася на сцені у виблискуючій чорній білизні у супроводі танцюристів. Хореографія номера була відверто сексуальною, а сама пісня - агресивною і ритмічною, проте сама співачка упевненою в собі не була - вона співала і танцювала трохи  відчужено, неначе не в повну силу.

Тим же вечором відбулося і повернення у світ ще однієї знаменитості - Періс Хилтон, світської левиці, спадкоємиці готельної імперії. Влітку вона провела кілька днів у тюрмі за водіння у нетверезому стані, а на нинішній церемонії була у числі гостей - з новою стрижкою і в облягаючому платті забарвлення "леопард". На питання ведучого про те, як вона себе почуває і чи налагодилося її життя, Хілтон відповіла: "Все просто чудово - у мене багато планів, я знімаюся у кіно і займаюся своєю музичною кар"єрою", повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Вручені нагороди музичного телеканалу MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути