четвер, 24 січня 2008 16:07

Вперше в Україні знімають голлівудський фільм

Вперше в Україні знімають голлівудський фільм

Джеф Мост давно відомий українським глядачам за серіалом "Ворон", на зйомках якого загинув син Брюса ЛіБрендон. Попри трагічні наслідки стрічки, містичний жанр не став табу для продюсера.

В "Лігеї" головну роль грає кінодебютантка, "Міс світу-2006" росіянка Софія Аржаковська.

Джеф Мост, продюсер: "Фільм - це як порив вітру. Ніколи не знаєш, в який бік тебе понесе. Але тут, на майданчику, я впевнений, що фільм буде успішним. Не маю ніякого страху".

У фільмі два дебюти: режисерський та акторський. Головна героїня – "Міс світу - 2006" Софія Арджаковська - відома в Голівуді під псевдонімом Софі Ская.

Режисер Майкл Стейнінгер довго підбирав сценарій, адже це його перша повнометражна стрічка - розповідь про прокляття сім"ї, в якій всі жінки помирають замолоду, а головна героїня - у пошуках вічного життя.

Майкл Срейнінгер, режисер: "Тема смерті, а особливо життя після неї, - дуже цікава та багатогранна. Я хочу донести фільм так, щоб кожна людина подивилась на нього по-своєму і задумалась над цією темою".

Останній знімальний день присвятили каскадерським трюкам. За сценарієм героїня фільму кидається з вежі. Небезпечний номер виконала київська каскадерка.

Стрічку обіцяють дати в прокат вже цього року. Кримська природа настільки вразила голлівудських кінозірок, що вони пообіцяли повернутися знову, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Вперше в Україні знімають голлівудський фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути