Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 12:27

Ворони напали на вихованців дитячого садка в Москві

На північному сході Москви зграя ворон напала на співробітників і вихованців дитячого садка номер 1255, розташованого на Сухонській вулиці. У адміністрації дошкільної установи уточнили, що птахи напали на трьох співробітниць і дітей - вони серйозно не постраждали.

"На місці інциденту знаходяться дільничний, пожежний частина і рятувальники МНС. Пожежники водяними струменями намагаються прогнати ворон, кубла яких знаходяться на деревах на території дитячого садка", - повідомили в правоохоронних органах.

Там відзначили, що зазвичай в кінці травня ворони виводять пташенят і тому можуть бути особливо агресивними. "Ми вважаємо, що птахи таким чином захищають своїх пташенят", - заявили агентству.

Цього ж дня, за даними газети "Твой день", в Дюртюлінському районі Башкирії зграя ворон напала на групу дітей з дитбудинку, що відправилася на прогулянку. 49-річній виховательці, що намагалася захистити дітей, птахи до крові поклювали руки.

Прибулий на місце події дільничний лейтенант міліції був змушений кілька разів вистрілити в повітря, тільки після цього ворони відлетіли. "Комсомольская правда" у свою чергу пише, що це були не ворони, а граки, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ворони напали на вихованців дитячого садка в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути