вівторок, 06 травня 2008 11:20

Водії вантажівок заблокують для проїзду центр Києва

У Києві в бік центра столиці рухаються колони вантажівок, водії яких мають намір провести сьогодні акцію протесту, зокрема, проти обмеження в"їзду вантажівок в місто.

Через це ускладнено рух транспорту. Зокрема, по проспекті Перемоги вантажівки рухаються на двох полосах проїжджої частини.

Водії вантажівок мають намір заблокувати для проїзду центр міста.

Нагадаємо, 30 квітня київська влада відклала на місяць початок дії розпорядження про обмеження в"їзду великовантажного транспорту у столицю. За словами першого заступника голови КМДА Дениса Басса, таке рішення КМДА ухвалила після переговорів з представниками Асоціації міжнародних автоперевізників. "Водночас, питання обмеження в"їзду вантажівок у Київ не знімається з порядку денного і з 1 червня на столичних дорогах воно таки буде запроваджене", - сказав він.

У березні КМДА видала розпорядження, яким з 1 травня було заборонено заїзд до Києва вантажного транспорту загальною масою понад 4,5 тонни з 7.00 до 20.00. Рух транзитного вантажного транспорту територією міста мав здійснюватися з 20.00 до 7.00 тільки окремими вулицями і площами, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Водії вантажівок заблокують для проїзду центр Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути