Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 08:36

Водії столичних маршруток готуються до страйку

Водії столичних маршруток готуються до страйку

Ціни на проїзд в маршрутних таксі Києва не підвищуватимуться.

Про це заявив виконавчий директор Асоціації перевізників-працедавців "Столиця" Валерій Липецький, коментуючи підвищення вартості проїзду в громадському транспорті Києва з 4 листопада.

"Чого я повинен підвищувати тарифи? Влада обдурила чергового разу киян, вона показала своє обличчя… Ціни на проїзд у "маршрутах" не підвищуватимуться, це я вам твердо скажу", - відзначив Липецький.

Проте Асоціація перевізників заявляє, що уряд не виконав їхні вимоги. І якщо надалі нічого не зміниться, то перевізники проведуть страйк.

Нагадаємо, що з 4 листопада в Києві підвищаться тарифи на проїзд в громадському транспорті до 1,5-2 грн. Вартість 50 копійок у річних проїзних - буде збережена.

З 4 листопада одна поїздка в метрополітені коштуватиме 2 грн., якщо пасажир купуватиме один жетон на проїзд. У наземному транспорті - 1,5 грн., якщо купити квиток завчасно в кіоску, і 2 грн. - якщо купити в салоні автобуса, трамвая, тролейбуса.

Проїзні на квартал коштуватимуть: на метро - 199 грн.; на один вид наземного транспорту (трамвай, тролейбус або автобус) - 150 грн.; на два види транспорту, одне з яких метро - 325 грн.; на два наземні види транспорту - 275 грн.; на три наземні види транспорту - 350 грн; на чотири види транспорту (зокрема метро) - 499 грн, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Водії столичних маршруток готуються до страйку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути