пʼятниця, 01 серпня 2008 17:08

Внучка ізраїльського міністра з бойфрендом вдерлася у клітку до індійського слона

На внучку одного з ізраїльських міністрів в п"ятницю напав слон, коли вона таємно пробралася в закритий сафарі-парк, розташований в центральній частині єврейської держави.

Ім"я високопоставленого діда заборонене до публікації рішенням місцевого суду. Сама 17-річна дівчина госпіталізована з множинними травмами дихальних шляхів, грудної клітини і черевної порожнини.

Рано вранці вона разом з 20-річним бойфрендом таємно проникла в сафарі-парк міста Рамат-Гана. Як випливає з розповіді молодої людини, яка подзвонила в службу "швидкої допомоги", слон, на якого вони зупинилися подивитися, обхватив дівчину хоботом і потягнув до себе в загороду.

Телефонні оператори не відразу повірили хлопцю, який о пів на шосту ранку просив допомогти своїй подрузі, запевняючи, що на неї наступила важка тварина.

Працівники сафарі-парку не виключають, що молоді люди самі зайшли в загороду, спровокувавши до агресивної поведінки ватажка стада - індійського слона по кличці "Мотек" ("Солодкий", "Лапочка" в перекладі з івриту), повідомляє РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Внучка ізраїльського міністра з бойфрендом вдерлася у клітку до індійського слона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути