середа, 09 січня 2008 08:19

Вмираючого Абдулова пограбували в лікарняній палаті

Вмираючого Абдулова пограбували в лікарняній палаті
За п"ять днів до своєї передчасної кончини Олександр Абдулов звернувся в міліцію із заявою, що з його лікарняної палати, де він лежав, пропали гроші.

Тяжкохворий актор розповів вартовим порядку, що хтось пробрався до нього, поки він спав, і грунтовно порився в його речах.

Вдень 28 грудня хворого раком Олександра Гавриловича, стан якого останнім часом коливався від важкого до украй важкого, в черговий раз госпіталізували в клініку. По дорозі в кареті "швидкої допомоги" він неодноразово непритомнів. Отямився артист лише після того, як медики підключили його до апарату штучної вентиляції легенів. Весь це болісний час дружина Юлія Мілославська прагнула оберігати спокій чоловіка. У клініці, що добре охороняється, ніхто не повинен був турбувати актора, що до останнього подиху боровся із смертю.

Олександр Гаврилович приходив до тями рідко. Але в ніч з 28 на 29 грудня, несподівано прокинувшись, він голосно покликав на допомогу. Лікарям і дружині тяжкохворий актор, задихаючись, розповів, що тільки що в його палаті знаходився чоловік, якого він не розгледів в темряві. Скориставшись безпорадністю артиста, ця людина рилася в його сумці і, знайшовши гроші, сховалася. Охорона лікарні кинулася на пошуки злодія, але нікого не виявила.

На прохання артиста до нього в клініку прибули міліціонери. Прямо у палаті він написав заяву про крадіжку грошей, в якому просив прийняти заходи до затримання злочинця і порушити кримінальну справу. Змучений актор стверджував, що грабіжник пробрався прямо в лікарняну палату і викрав з його сумки 14 тисяч рублів.

"Я чув, як хтось копошився в моїх речах, - розповів Олександр Гаврилович. - Було темно, і зловмисника я не розгледів. Але гроші-то мої пропали не самі по собі, так?"

Не дивлячись на абсурдність самої можливості крадіжки, що здається, в елітній клініці, міліціонери почали затримувати і опитувати в лікарні всіх, хто здавався їм або співробітникам клініки підозрілим.

Після неприємного для всіх інциденту актор продовжив лікування в клініці, але стан його тільки погіршувався.

"У свої останні дні Олександр Гаврилович помітно нервував, - розповів один з лікарів відділення. - Необгрунтована підозрілість пацієнта, на жаль, зростала день від дня. Часто він перебував без свідомості. Швидше за все, ця крадіжка стала плодом його уяви, адже фізичний і психологічний стан його було украй важким. Зараз для близьких Олександра дуже важкий час. Ми, лікарі, приносимо їм свої щирі співчуття і разом з ними оплакуємо улюбленого актора", повідомляє "Твій ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Вмираючого Абдулова пограбували в лікарняній палаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути