середа, 31 січня 2018 17:12

Владислав Чибук потребує термінового видалення пухлини в хребті – потрібні $14,5 тис.

2-річний Владислав Чибук з селища Іванків на Київщині перебуває в клініці Туреччини. У хлопчика діагностували нейробластому екстраінтравебральну. Йому терміново потрібна операція з видалення пухлини в хребті. На це треба $14,5 тис. До операції залишилися лічені дні. Одинока мати просить допомогти врятувати її сина.

Автор: Фото надане Ганною Чибук
  Владиславу Чибуку терміново потрібна операція з видалення пухлини в хребті
Владиславу Чибуку терміново потрібна операція з видалення пухлини в хребті

"Владиславчик народився здоровою дитиною. До 5 місяців було все добре. А потім виявили в хребті пухлину. В 7 місяців Владиславчика прооперували, частково видалили пухлину. Опісля синочок переніс шість блоків хіміотерапії. Настала ремісія. Рік ми були дома. А потім здоров'я знову погіршилося. Треба були обстеження, які в Україні не проводять. Завдяки волонтерам ми поїхали в Польщу. Лікарі рекомендували зробить ще три блоки хіміотерапії. На останньому стався рецидив. Дитина була вкрай у важкому стані. Українські лікарі розвели руками і сказали, що лікування в Україні немає. Дякувати Богу, стан Владиславчика стабілізувався і весь той рік ми провели в Україні. Кожні три місяці проходили обстеження. Останнє МРТ показало, що пухлина почала рости. Ми поїхали на обстеження в Туреччину, коштами допомогли волонтери з Італії. Лікарі кажуть, що Владиславчику потрібна термінова операція. Поки пухлина ще не защемила нервові кінцівки і не призвела до незворотніх тяжких наслідків. Я дитину виховую одна. Рідних в мене немає. Сиротою стала ще в дитинстві. Тому звертаюся до небайдужих людей, прошу врятувати мого синочка", - сказала Ганна Чибук.

Турецька клініка "Медікал Парк" виставила рахунок на $14,5 тис.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7573 2191 0855 (Чибук Ганна Дмитрівна), її контакти - 0(93) 582 21 24.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Чибук потребує термінового видалення пухлини в хребті – потрібні $14,5 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути