понеділок, 12 листопада 2007 17:23

Влада Києва обіцяє до кінця дня підключити до енергопостачання всі будинки

До кінця понеділка всі житлові будинки Києва, які були відключені від електроенергії і тепла в результаті складних погодних умов в неділю, будуть підключені до енергопостачання.

Як повідомляє прес-служба Київміськадміністрації в понеділок, про це повідомив начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний.

За станом на 14.00 вже було підключено 600 споживачів, до кінця поточного дня профільні служби обіцяють підключити абсолютно всі будинки, які опинилися без електроенергії і тепла.

В першу чергу, аварійні бригади "Київенерго" відновили електропостачання в медичних і загальноосвітніх учбових закладах.

Вранці в понеділок за допомогою спеціальної пересувної електростанції тимчасово був забезпечений електроенергією дитячий будинок, який розташований на вулиці Крамського, 51. Крім того, ведуться роботи щоб уникнути падіння дерев і для подальшого запобігання аварійним ситуаціям, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Влада Києва обіцяє до кінця дня підключити до енергопостачання всі будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути