вівторок, 09 вересня 2008 19:41

Влад Яма привів свою дівчину подивитися на стогони Могилевської (ФОТО)
12

В п"ятницю увечері, 5 вересня, найпрогресивніша молодь сконцентрувалася в колі розважального комплексу ArenaEntertainment. "О!" - вигукували учасниці фан-клубу Наталії Могилевської, зустрічаючи один одного біля величезної стилізованої букви "О" - символу нового етапу творчості співачки. Цього вечора відбулася грандіозна подія, інтрига якої неухильно продовжувалася впродовж всього літа, але прийшов час розкрити всі карти. Наталя Могилевська презентувала свою нову концертну програму під назвою "Real O".

Розпалена публіка бурхливими оваціями зустріла Наталю Могилевську, яка несподівано з"явилася з нижнього поверху і зійшла на подіум сцени. З перших акордів, перших нот співачка привела глядачів в повне збентеження. Такою пристрасною рокершею Могилевську не бачив і не чув ще ніхто! Зі сцени зазвучали нові пісні в режимі нон-стоп, і вірні прихильники Наталії, які звикли до ліричних чуттєвих балад не знали, як реагувати на прості, нехитрі слова: "Розкажіть Маші, що таке "О" і тоді у Маші буде рок"н"ролл!" або "Моя позиція "три, два, п"ять" - я не збираюся нічого пояснювати!". Публіка переварює і знову вибухає оплесками. Драйв, який випромінювала Наталія, зачарував всіх і кожного, повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Влад Яма привів свою дівчину подивитися на стогони Могилевської (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути