середа, 30 квітня 2008 12:21

Виявлений "чорний ящик" вертольота, що розбився в Чорному морі

Увечері у вівторок, 29 квітня 2008 року, на місці краху вертольота Мі-8 в Чорному морі був виявлений бортовий самописець транспортного засобу, що розбився. "Чорний ящик" відданий фахівцям на розшифровку. В даний час розглядаються чотири можливі причини аварії: помилка пілота, погодні умови, технічні несправності і зовнішня дія на вертоліт.

Вертоліт Мі-8, на борту якого знаходилися 17 пасажирів і три члени екіпажа, впав при посадці на бурову платформу "Таврида" в Чорному морі 28 квітня 2008 року. Ніхто з людей, що знаходилися на борту вертольота, не вижив. В даний час опізнані тіла чотирнадцяти загиблих.

Кабінет міністрів України розпорядився створити урядову комісію з розслідування аварії. Очолює комісію міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський.

У зв"язку з крахом вертольота президент України Віктор Ющенко оголосив 30 квітня днем загальнонаціонального трауру по жертвах аварії, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Виявлений "чорний ящик" вертольота, що розбився в Чорному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути