середа, 09 квітня 2008 15:27

Вісім найпоширеніших міфів про секс

Вісім найпоширеніших міфів про секс
Вони переслідують кожну людину практично з дитинства, ми черпали їх із спілкування з однолітками, з підліткових видань, а іноді навіть з розважальної преси для цілком дорослої аудиторії. Деякі з них знаходяться поряд з нами настільки довго, що ми починаємо вважати їх непохитною істиною, на підставі якої судимо про взаємини статей.

Проте це зовсім не факти, ціна віри в яких - помилка, що заважає жити повноцінним сексуальним життям. Отже прочитання наступних міфів про секс, список яких публікує Foxnews, допоможе дізнатися правду про наше тіло і його сексуальний потенціал.

Міф N1: Якщо у дівчини немає плеви цнотливості - вона не цнотлива

Тонка тканина, яка перекриває частину піхви, для багатьох є буквально життєво важливою. Представники багатьох культур до цих пір вірять, що плева цнотливості є доказом чистоти жінки. У суспільстві, де люди сповідають такі переконання, одружуватися можна тільки на непорочній жінці.

На жаль, чоловіки в регіонах, де поширені подібні погляди, часто не знають, що жінки можуть пошкодити плеву невинності, наприклад, займаючись спортом. Більш того, у деяких жінок плева невинності може розтягуватися і не рватися під час першого сексу, у інших же вона зовсім відсутня. Тому наявність або відсутність плеви складно назвати індикатором сексуального досвіду жінки.

Міф N2: Чоловіки сильніше збуджуються від візуальної дії, ніж жінки

Навіть деякі сексології так думають. Проте, хоч ми до цих пір упевнені, що чоловіки збуджуються сильніше, проглядаючи, наприклад, порнофільми, дослідження Вашингтонського університету, опубліковане в журналі BrainResearch, показало, що жінки реагують на зображення сексуального характеру точно так, як і чоловіки.

Міф N3: Тільки у жінок можуть бути множинні оргазми

Жінки не самотні в свій здатності досягати піку знов і знов. Чоловіки також можуть випробовувати декілька оргазмів без еякуляції під час одного статевого акту. Це відбувається в двох випадках: 1) Якщо чоловік натренував м"язи малого тазу, що веде до звуження сім"яного каналу і затримки еякуляції. 2) Або ж здатний зупинитися в момент, відомий як точка без повернення, пройшовши яку чоловік винен еякулювати.

Міф N4: Бути необрізаним - негігієнічно

Багато десятиліть батьки в США піддавали своїх синів процедурі обрізання в ім"я "чистоти". Лише нещодавно виникли сумніву з приводу ефективності цього заходу. Дослідження показали, що оскільки під час миття крайня плоть віддтягується, у чоловіків, що не обрізані, є стільки ж шансів зіткнутися із запаленням або фімозом, як і у тих, що обрізані. Крім того, нещодавно учені також з"ясували, що рівень зараження захворюваннями, що передаються статевим шляхом, у тих і у інших чоловіків приблизно однаковий.

Міф N5: Тільки закохана жінка може отримати оргазм

Даруйте, але оргазм і любов ніяк один з одним не зв"язані. Дослідження, проведене ученими з Університету в Нью-Мексіко, показало, що кількість оргазмів, які жінка випробовує з тим або іншим партнером, ніяк не пов"язана з її відчуттями. Замість цього експерти виявили, що здатність досягти оргазму залежить від того, наскільки сильно жінка підсвідомо "оцінила" генетичні "достоїнства" свого коханця.

Міф N6: У чоловіків нечутливі соски

У багатьох чоловіків соски чутливі, якщо не дуже чутливі. Не дивлячись на те, що більшість людей схильна вважати соски ерогенною зоною жінок, у деяких чоловіків вони набагато чутливіші жіночих. Так само багато жінок взагалі не переживають ніяких відчуттів під час стимуляції сосків.

Міф N7: Жінка може зачати тільки під час оргазму

Більшість жінок підтвердять, що їм абсолютно не обов"язково отримувати оргазм для того, щоб завагітніти. Тим часом, напевно відомо, що при оргазмі піхва жінки "втягує" більше сперми і веде до швидшого попадання сім"я в шийку матки, що збільшує шанс зачати дитину.

Міф N8: Член потрібно торкати дуже акуратно

Будь-який чоловік підтвердить, що, хоч його "скарб" і є для нього дуже цінним, трохи грубої сили він допустити може. При цьому необхідно обговорити заздалегідь декілька пунктів: як, де і з якою силою, щоб уникнути виробничих травм і непотрібних образ.

Зараз ви читаєте новину «Вісім найпоширеніших міфів про секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути