Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 18:16

Віртуальний публічний дім створила 19-річна киянка

Працівники столичного Управління боротьби із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, під час проведення оперативних заходів із виявлення і затримання осіб, що займаються звідництвом і сутенерством, затримали місцеву мешканку 1988 року народження.

Вона створила інтернет-сайт і розмістила на нім оголошення про набір осіб, які надавали б сексуальні послуги за гроші. Після створення штату дівчат "за викликом" вона орендувала для них квартиру на вулиці Старонаводницькій, розмістивши їх фотографії та імена на своєму сайті.

Вартість сексуальних послуг складала 300 доларів за три години, з яких 30% господиня залишала собі. Замовлення клієнтів про надання сексуальних послуг приймала на мобільному телефоні. Сексуальні послуги надавалися дівчатами переважно за адресою тієї ж арендованої квартири на вулиці Старонаводницькій, в окремих випадках вони самі виїжджали до клієнтів.

Усю "секс-артель" на чолі з сутенеркою, затримали.

Повії відбудуться лише штрафом, а от сутенерша-звідниця відповідатиме згідно ч. 2 ст. 203 КК, передає Газета по-киевски.

Зараз ви читаєте новину «Віртуальний публічний дім створила 19-річна киянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути