середа, 28 березня 2007 18:42

Віртуальний Амстердам продали за 50 000 доларів

Район віртуального світу Second Life під назвою "Амстердам" був проданий на мережевому аукціоні eBay за 50000 доларів США, повідомляє InformationWeek.

Віртуальний "Амстердам" є копією декількох вулиць справжнього голандського міста. Також є канал, залізничний вокзал, центральна площа і магазини. Більшість магазинів пропонують продукцію сексуального характеру. Крім того, біля вокзалу збираються аватари-"проститутки", що пропонують користувачам віртуальний секс.

"Амстердам - одна з високорозвинутих локацій Second Life. Там мало випадкового контенту, район дуже цілісний, у його життя можна зануритися" - заявив представник Linden Lab, компанії, що розробила "Друге життя".

Район "Амстердам" був створений Кевіном Олдерменом (Kevin Alderman). Його власна компанія Eros LLC спеціалізується на створенні контенту для дорослих користувачів інтернету, причому 90 відсотків її розробок знаходяться саме в світі Second Life. Сам Олдермен заявив, що продовжить розвивати свій бізнес усередині гри, причому у великих масштабах, але тепер він орієнтуватиметься строго на дорослу аудиторію. А "Амстердам", на думку розробника, повинен бути відкритий для всіх.

Примітно, що район купив користувач, що проживає у Голандії.

Second Life - інтернет-співтовариство, що швидко росте, суміщає риси розрахованої на багато користувачів комп"ютерної ролевої гри і мережевого бізнесу. Число зареєстрованих користувачів ресурсу складає більше п"яти мільйонів, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Віртуальний Амстердам продали за 50 000 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути